fbpx

Hulp nodig bij het plannen van je huwelijk?

Het plannen van een huwelijk is voor sommige onder ons een enorme taak. Ik krijg regelmatig te maken met mensen die ongeveer 4 maanden voor hun grote dag nog ongeveer 70% daarvan nog in orde moeten maken. Met als gevolg dat er dingen van het lijstje geschrapt moeten worden omdat ze gewoon te laat met het in orde brengen hiervan. Het probleem ligt dikwijls niet in het niet willen in orde maken van die bepaalde dingen. Het probleem is uitstelgedrag. Sommige dragen dit al mee sinds hun kindertijd of jeugd. Wanneer je vroeger een examen wiskunde gepland had staan en je bleef uitstellen om dit in te studeren, dan kon je eventueel een paar nachten doordoen vlak voor dat examen. Bij het plannen van een huwelijk werkt dit natuurlijk niet zo. De meeste beginnen minstens 1 jaar voor hun grote dag met het uitzetten van de grote lijnen en het vastleggen van de broodnodige dingen. Je kan het je niet veroorloven dat je nog een zaal moeten zoeken slechts 4 maanden ervoor, want de kans is zeer groot dat de zaal niet meer beschikbaar is. Dit is bij mij ook zo. Kom je 2 of 3 maanden van tevoren vragen of ik op die datum tijd heb om jullie huwelijk te fotograferen, zal de kans zeer groot zijn dat ik je moet teleurstellen. 

Ik zie dit natuurlijk niet graag gebeuren. Want ik gun iedereen een prachtige dag waar zo lang naar is uitgekeken. En dus heb ik besloten om een handje te helpen. Ik heb een aantal tips verzamelt die je helpen met het plannen van je huwelijk. Deze worden per e-mail met je gedeeld in 6 weken met elke week 1 e-mail. Sommige zullen hier al wat van weten, maar mijn bedoeling is gewoon dat ik het je gemakkelijker maak.

Je kan je aanmelden door op de link hieronder te klikken en het formulier in te vullen. Ik wens je alvast veel succes met het plannen van je grote dag en een prachtig huwelijk.

https://bit.ly/31qcOH9

SHARE THIS STORY