fbpx

Wout

Dit weekend was Wout aan de beurt. Wout ging in mei van dit jaar zijn communie doen. We zouden zijn foto’s begin april maken. Maar Covid-19 besliste daar anders over en strooide voor Wout, en honderden andere kinderen roet in het eten. We zijn intussen op een punt dat we terug foto’s mogen maken en dus was Wout aan de beurt. Dit leuke kereltje zag er geweldig uit in zijn nieuwe kleren. Hoewel hij zichtbaar zenuwachtig was om voor de camera te staan heeft hij zich zeer goed gehouden. De spanningen zijn hoog voor deze jonge kinderen. Maar hij heeft zich zeer goed staande gehouden. Wout houdt van moppen en stiekem van vuile moppen. Maar daar houden we allemaal wel eens van, denk ik. Ik wens deze kerel een prachtige dag toe als het zover is, zodat hij een beetje kan vergeten op welke manier het vorige keer niet is doorgegaan.

SHARE THIS STORY
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy