fbpx

Klaas & Laura

July 21, 2020

Eindelijk was het nog eens tijd om een koppeltje een mooie ervaring te bieden. Ik heb het over Klaas en Laura. Beide zitten ze op de militaire school in Brussel. Klaas zit bij de marine en Laura heeft gekozen voor de landmacht. Ze hebben elkaar leren kennen op school en vormen sinds 6 maanden een koppel. En wat voor één. Deze prachtige mensen schitterden helemaal voor de camera. In het begin van elke reportage geef ik een korte uitleg van hoe je je het best kan gedragen voor de camera, en een crash course in poseren. Zodat mijn instructies tijdens de reportage helder en duidelijk zijn. Dit koppeltje deed dit voortreffelijk en na een tijdje moest ik niet veel meer zeggen en werd het bijna een natuurlijke flow. Alsof ze nooit iets anders gedaan hadden. We hadden gekozen voor de Sahara in Lommel bij mooi avondlicht. Ideaal voor dit soort herinneringen. Hieronder vindt je enkele beelden van de reportage en ik ga deze dan ook voor zichzelf laten spreken.

SHARE THIS STORY