fbpx

Sophie & Geoffrey

Ik had weer een mooi koppeltje voor de lens staan een tijdje geleden. Sophie & Geoffrey zijn zo een prachtig paar. Ze voelden zich wat onwennig in het begin, maar naarmate er meer foto’s werden genomen kwamen ze er steeds beter in. Ik geniet ervan als ik zie hoeveel dat twee mensen van elkaar kunnen houden. Hieronder vindt je zoals altijd enkele beelden van de reportage

SHARE THIS STORY
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy