fbpx

Sendy

Sendy contacteerde mij met de vraag of ik hem wou fotograferen. Uiteraard zeg ik daar geen nee tegen. Sendy vertelde mij dat er altijd een cowboy in hem verscholen zat, en dit hebben we dan ook gebruikt bij het maken van de beelden. Hij is ook een echte sigarenliefhebber en had speciaal voor de reportage één van zijn lievelingssigaren mee. Voor Sendy ben ik gegaan voor een meer gritty, dark & moody look. Zodat de beelden meer tot hun recht kwamen. We hebben redelijk wat gelachen tijdens het maken van de reportage en het resultaat mag er heel zeker zijn.

SHARE THIS STORY
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy