fbpx

ON1 Software brengt Photo RAW 2021 uit!

Het is bijna traditioneel geworden. Elk jaar rond deze tijd brengt software bedrijf ON1 een nieuwe versie uit van het populaire fotobewerkingsprogramma Photo RAW 2021. Ze hebben enorme stappen gezet sinds de lancering van de eerste versie van Photo RAW. Sommigen kennen ON1 misschien wel van hun Perfect Photo suite en Genuine Fractals.

Het nieuwe Photo RAW 2021 voor PC/MAC is een professionele foto organisator, RAW bewerkingsprogramma en editor die met lagen en effecten werkt. Het programma is perfect voor diegene die een gemakkelijke alles-in-een oplossing zoeken voor hun foto bewerkingen om high quality resultaten te bekomen. En misschien nog het het belangrijkste voor velen, de prijs.

Voor een 14-daagse probeer-versie zonder betaalgegevens: https://bit.ly/2TQZDu8

Hieronder zet ik even alle verbeteringen en vernieuwingen in Photo RAW 2021 zoals ze vermeld staan in de Release Notes.

Nieuw ON1 Portrait AI

Vlekkeloos retoucheren is slechts een klik verwijderd met het nieuwe tabblad Portret AI in Bewerken. Het maakt gebruik van machine learning om elk gezicht op uw foto te vinden en ze er automatisch fantastisch uit te laten zien. Het analyseert elk gezicht en voegt precies de juiste hoeveelheid retouchering toe aan de huid, ogen en mond, waardoor u in een mum van tijd professionele resultaten krijgt.

Nieuwe Spot Healing Brush

Een nieuwe, moderne benadering om afleidingen zoals stofvlekken, elektriciteitskabels en ongewenste mensen van uw foto’s te verwijderen. Het Spot Healing Brush is niet alleen sneller dan de huidige tools, het behoudt ook volledige, niet-destructieve aanpassingen voor elke spot die je verwijdert.

Nieuw kleurfilter vervangen

Verander eenvoudig de kleur van een object in een nieuwe kleur. Het is perfect voor het aanpassen of totaal veranderen van de kleur van ogen, bloemen, gebouwen en kleding.

Nieuwe aangepaste penseelvormen

Borstelen heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt in controle en creativiteit. Nu kunt u kiezen uit verschillende aangepaste penseelvormen of zelfs uw eigen penseelvormen importeren.

Nieuw Smart Organize

Met de nieuwe Smart Organize-modus in Bladeren krijgt u de controle over uw rommelige fotoarchief. Het kan niet alleen duplicaten vinden, maar het kan ook foto’s zoeken en groeperen die qua uiterlijk, locatie of tijd vergelijkbaar zijn. Het kan u helpen uw bibliotheek op te ruimen om alleen de beste foto’s in een serie te vinden.

Nieuwe kleurgevoelige verloopmaskers

Combineer de kleurgevoelige kracht die we hebben gemaakt voor de Perfect Brush met verloopmaskers. Indien ingeschakeld, detecteert het de kleur onder het verloop en past het masker alleen toe op dat instelbare kleurbereik. Het maakt het een koud kunstje om gebieden zoals luchten te maskeren terwijl je dingen zoals gebouwen of bomen die de lucht in gaan, onderhoudt.

Nieuw voorbeeld op volledig scherm

Met de modus Volledig scherm kunt u alles verbergen, behalve uw foto. Het is perfect om de afleiding te verbergen en je foto echt te zien. U kunt het voorbeeld in- en uitschakelen om uw voortgang te beoordelen. Je kunt nog steeds schilderen en de gereedschappen ook op een groter canvas gebruiken, perfect voor laptops met een klein scherm.

Nieuwe snelle diavoorstelling

Wilt u snel een klant zijn foto’s laten zien? Met de snelle diavoorstelling bent u slechts een klik verwijderd van een diavoorstelling op volledig scherm, compleet met door de gebruiker instelbare vertraging en een elegante overgang.

Nieuwe camera-gebaseerde voorinstellingen

Nu kunt u automatisch een voorinstelling toepassen op nieuwe foto’s van een specifieke camera. Als je altijd dezelfde aanpassingen maakt, maak dan gewoon een voorinstelling en pas deze automatisch toe op foto’s van die camera. Dit is superhandig als je een eigen cameraprofiel hebt aangemaakt of als je een camera hebt omgezet naar infrarood.

Nieuwe batch-HDR en Pano

Bespaar tijd door uw HDR-brackets of panorama’s in batch te verwerken. Organiseer eenvoudig uw haakjes in submappen en laat Browse uw nieuwe HDR en panorama’s voor u bouwen. Dit is een redder in leven voor vastgoedfotografen.

Nieuwe kleurvullagen

We hebben kleurvullagen teruggebracht naar het deelvenster Lagen. Ze zijn een geweldige manier om een ‚Äč‚Äčachtergrondkleur in te stellen voor een samengestelde lay-out. Ze zijn ook handig in combinatie met de nieuwe aangepaste penseelvormen voor het schilderen in objecten zoals gras, bomen en wolken.

Ondersteuning voor nieuwe plug-ins voor Affinity Photo en Corel PaintShop Pro

Nu kunt u uw workflow in Affinity Photo en Corel PaintShop Pro uitbreiden door naar Ontwikkelen, Effecten en Portret te gaan, rechtstreeks vanuit de apps die u gebruikt. Ondersteuning voor Capture One komt binnenkort!

Photo Raw 2021 voor PC/MAC is vandaag beschikbaar om te kopen of een probeer-versie van 14-dagen. Ook is het beschikbaar in 11 talen waaronder Nederlands

Bezitters van een vorige versie kunnen aan een gereduceerde prijs de nieuwe versie aankopen.

Belangrijk om te vermelden is dat het gaat om een zogenaamde PERPETUAL LICENSE, wat wil zeggen dat het een vaste versie is die altijd gebruikt kan worden. ON1 biedt ook een 1-jarige abonnement aan voor ON1 PLUS waar nog heel wat trainingen en ebooks en presets inzitten.

Om naar de website van ON1 te gaan kan dat hier:

https://bit.ly/2TQZDu8

ON1 Photo RAW New Version 2021 - Professional Photos without the Hassle

SHARE THIS STORY