fbpx

Sneak Peak van Photo RAW 2021.5

Het is een tijdje geleden dat On1 Photo Raw 2021 gelanceerd werd. De software kende in de laatste maanden enkele software updates tot versie 2021.1 maar binnenkort komt On1 met een x.5 update voor Photo Raw 2021 en deze brengt enkele nieuwe dingen met zich mee. Daarom een kleine Sneak Peak van Photo RAW 2021.5

Voor wie Photo Raw niet kent, dit is een bewerkingsprogramma voor je RAW foto’s. Je beheert en bewerkt er je foto’s mee. Het grote verschil met Lightroom of Capture One is dat je ook met lagen kan werken zoals in Photoshop. Als je met Lightroom werkt kan je ook enkel de plugins gebruiken die in Photo RAW zitten. Je kan dan de kracht van deze plugins gebruiken samen met je favoriete bewerkingsprogramma. ON1 geeft je de keuze om een vaste licentie aan te schaffen of je kan gaan voor een abonnement met daarin Photo Raw 2021 en een gekozen aantal cloud storage. Met die cloud storage kan je synchroniseren met de mobiele app van Photo RAW. Voor wie op zoek is naar een bewerkingsprogramma dat betaalbaar is en niet aan een abonnementsmodel vast hangt is Photo Raw 2021 een goede keuze.

Je kan het programma 30-dagen proberen via deze link

https://bit.ly/2Po248S

De nieuwe update naar Photo RAW 2021.5 (gratis voor gebruikers van Photo Raw 2021) bevat volledig aanpasbare keyboard shortcuts, sliders die wat meer fijnafstelling geven, her-bewerkings mogelijkheden tussen de inbegrepen plugins voor Adobe Lightroom (Effects, Portrait, Resize, HDR), verbeterde batchverwerking, de mogelijkheid om presets en extras te synchroniseren met Cloud Sync, ondersteuning voor externe apparaten zoals Stream Deck, Loupedeck, Monogram, en meer….

Ook brengt 2021.5 een nieuwe Learning-hub met zich mee waar je tutorials kan vinden, toegang tot je Loyalty-rewards en andere handige dingen. Meer weet ik op dit moment nog niet. Dit was het voor de korte Sneak Peak van Photo RAW 2021.5

Er wordt verwacht dat de update op 26 april live gaat. Verwacht je dan ook aan een blogpost met de volledige release notes

SHARE THIS STORY