fbpx

Laat me even aan je uitleggen hoe mijn manier van werken juist in elkaar zit

two

one

Wat zijn je wensen

Laten we kennis maken

Nadat we elkaar wat beter leren kennen hebben en je hebt besloten om met mij samen te werken, gaan we samen op zoek naar de beelden die jij zeker wil hebben. Dit doe ik door een aantal vragen aan jouw te stellen en door die vragen krijg ik een klaar en duidelijk beeld van wat je ECHT wil.

Voor we over foto's beginnen te praten, wil ik je eerst beter leren kennen. Ik ben namelijk zot van verhalen en doe niets liever dan luisteren naar mensen en de avonturen die ze al hebben beleefd. We doen dit gezellig bij een drankje.

three

four

Dag van onze afspraak

Samen gezellig de beelden bekijken

Geen stress op de dag van onze afspraak. Of het nu een gewone sessie is of je huwelijksdag. Laat gewoon alles gebeuren. Ik zorg ervoor dat je op je best bent als we deze herinneringen vastleggen.

Wanneer ik alle beelden bewerkt heb gaan we nog eens afspreken. Deze keer om al die prachtige herinneringen opnieuw te beleven. We nemen ze samen door en jij kan je favorieten aanduiden.

Zoals je kan zien, heb ik geen tarieven op mijn website staan. De meeste mensen denken dat dit betekent dat ik ze niet durf tonen omdat de prijs hoog zou zijn

Mensen hebben allemaal andere verwachtingen wanneer ze naar een fotograaf stappen. En wanneer ik tarieven of vaste pakketten op de pagina heb staan, geeft dit aan dat dit mijn énige opties zijn.

Ik werk liever op maat, naargelang van de noden en verwachtingen van elke klant en maak op basis daarvan een prijs op. Laat je dus niet afschrikken door dat je geen prijzen vindt. Neem gewoon even contact op dan bespreken we het samen.

"Hele toffe man. Weet waar hij mee bezig is met een super resultaat als uitkomst. Zeker een aanrader !! Dank je wel Tom voor je mooie werk."

Nathalie Vandersteen

CONTACTEER MIJ

TARIEVEN

03.

01.

02.

Familie (3-6 pers)

Communie

Portret ( 1-2 pers)

Inclusief een pre-sessie consultatie, de fotograaf zijn tijd en talent gedurende de foto sessie, een minimum van 30 professioneel bewerkte beelden gepresenteerd bij een persoonlijke bestel sessie. Er worden 20 digitale beelden naar keuze meegeleverd. Er kunnen extra producten a la carte aangekocht worden

Inclusief een pre-sessie consultatie, sessie van 1 uur op locatie. Een minimum van 15 professioneel bewerkte beelden gepresenteerd bij je persoonlijke bestel sessie. Er worden 10 digitale beelden naar keuze meegeleverd

Er kunnen extra producten a la carte aangekocht worden

Inclusief een pre-sessie consultatie, sessie van 2 uur op locatie.

Een minimum van 40 professioneel professioneel bewerkte beelden gepresenteerd in een paswoord beschermde, online proofing galerij voor 30 dagen. Alle digitale beelden meegeleverd. Er kunnen extra producten a la carte aangekocht worden

vanaf 299€

vanaf 125€

vanaf 199€

In mijn familie vinden we foto's zeer belangrijk en ik vind dat iedereen hier dan ook recht op heeft. Hoe je het ook draait of keert, het blijft een investering om de prachtige momenten te laten vast leggen en een aantal vergrotingen of albums te laten maken. Voor al diegene die graag een prachtig portret hebben, bieden we verschillende betaalopties. Er zijn zelfs betaalplannen mogelijk. Vraag er gewoon achter in ons kennismakingsgesprek.

Get to know

Me & My Work