fbpx
hou camera vast

KRACHTIGE

BEELDEN

Tom foto 1

LAAT MIJ JE HERINNERINGEN VASTLEGGEN

Ik ben een familie en portret fotograaf en ik leg graag de dingen vast via een documentaire stijl om prachtige levensmomenten vast te leggen, en een nabewerking die je visuele herinneringen vasthouden in een elegante en tijdloze manier

VERHALEN

VAN MENSEN

FAMILIE & portret FOTOGRAAF

UIT BELGIË

Tom foto 3

IK BEN GEOBSEDEERD DOOR

WAT DOE IK OP EEN VRIJE ZONDAGMIDDAG

Tijd doorbrengen met mijn gezin

Film & muziek

MIJN FAVORIETE PERSOON IS

NIETS MAAKT ME GELUKKIGER

Mijn kinderen zien lachen

Mijn lief vrouwtje

IK BEN VERSLAAFD AAN

IK BEGON DEZE BUSINESS

Helaas, mijn smartphone

In 2010

MIJN PERFECTE HOBBY

Sim Racing

WAT DINGEN DIE JE OVER MIJ MOET WETEN

Leren fotograferen

Naast wat je hierboven ziet, ben ik een vader van 2 kinderen. Twee jongens van, op moment van schrijven, 11 en 9 jaar om precies te zijn. Het zijn 2 redelijke “drukke” kinderen :-), maar ze zijn mijn alles. Wat film betreft is al iets wat ik van kinds af aan door gepassioneerd ben. Mijn vrouw noemt mij soms een encyclopedie omdat ik bijna, en ik zeg wel bijna, altijd kan zeggen wie er in een bepaalde film meespeelt, de regisseur en de componist van de score kan noemen. Het is vooral de cinematografie en de fotografie binnen een film wat mij het meeste boeit. Hoe die kunstenaars het soms voor elkaar krijgen om dat bepaalde shot, zo in beeld te brengen, echt geweldig. En ik probeer er alleen maar van bij te leren. Over leren gesproken, ik ben ook altijd met één of andere cursus of workshop bezig. Van nature ben ik een heel nieuwsgierig persoon en iets bijleren is voor mij één van de leukste bezigheden.

Nu wil ik jou leren kennen.

Je weet nu al een beetje meer over mij en nu zou ik graag jou leren kennen. Ik wil graag weten wie je bent en welke verhalen je hebt. Neem gewoon even contact op via onderstaande knop en dan kan ons gesprek beginnen. Gewoon spontaan, zonder verplichtingen bij een tasje koffie (of een ander drankje natuurlijk)

Niets leuker dan de verhalen die mensen kunnen vertellen. tijdens ons gesprek leer jij mij wat beter kennen en ik jou!